Online videók

A marketing igényeihez és a használt platform sajátosságaihoz igazodó látványos online videót készítünk.

Hogyan lehet saját online videója?

Ha pontosan megismertük, hogy milyen marketing céljai vannak és beazonosítottuk, hogy milyen platformokon érdemes használnia az online mozgóképes tartalmat, akkor olyan tartalom megvalósítására teszünk javaslatot, ami maximalizálja ügyfelei érdeklődését és a lehető leghatékonyabb lesz az Ön számára. 

A kreatív elkészítése mellett a tartalom legyártását is elvégezzük a szükséges technika igénybevételével, a lehetséges többféle irány közül oly módon, ami az Ön céljai szempontjából ideális lesz. Az alábbiakban bemutatunk néhányat az elmúlt évek munkáiból.

Hotel videó

Az elmúlt évek során száznál is több hotellel dolgoztunk együtt televíziós és online megjelenések megvalósításán. Így ezen a téren speciális szakértelemmel rendelkezünk.

Termékbemutató videó

Bármilyen termék esetén elengedhetetlen eszköz a mozgókép online felületeken is, mellyel az adott terméket/szolgáltatást a maga összetettségében és igazán látványosan mutathatjuk meg.

Edukációs videó

Az edukációs online videó lehetőséget biztosít egy termék vagy szolgáltatás részletes elmagyarázásához, az érdeklődők edukálásához. 10 egyperces professzionális tartalom epizódot gyártva teljesen lefedjük az adott kérdéskört, mely lehet egy termékcsoport vagy az adott termékhez, szolgáltatáshoz kapcsolódó tartalom is