Videó alapú weboldal

Az online videó boom a jelen az online marketingben a vezető nemzetközi kutatócégek szerint, hiszen már 2010 végén az internetforgalom legnagyobb szeletét a videó tette ki és 2014-re a világ webes tartalmainak 91%-a valamilyen videó lesz. (Forrás: Cisco)

Az online videó használata a vezető trend az online marketingben. A cégek 88%-a már a jelenben szeretné növelni értékesítését és weboldala hatékonyságát az online videó alkalmazásával Nyugat-Európában és Amerikában egyaránt. (Forrás: TurnHere)

Az online videó használata növeli az Önök esetében is a weboldalon töltött időt, az online és offline vásárlások számát, illetve az oldal látogatottságát, azaz az online videó hatékony alkalmazása növeli cége bevételét és profitját.

Az Interakció Produkció egyedülálló koncepciója egyrészt weboldala videó alapúvá tételével teszi hatékonyabbá az értékesítést, másrészt az Önök által használt online marketing eszközök eredményességét is fokozza.

Mit jelent a videó alapú weboldal koncepció?
Úgy válhat weboldala videó alapúvá, hogy a nyitó oldal mellett minden olyan aloldalra videó publikációt készítünk és helyezünk el, ahol a látogatók számára fontos információk találhatóak. Az Interakció Produkció által készített videókat tapasztalt televíziós stábok, professzionális televíziós technikával forgatják. A készülő videók webre optimalizáltak és az Interakció Produkció a videók weboldalon történő hatékony, webes fogyasztási szokásoknak megfelelő megjelenítését is biztosítja.

Mit jelent a marketing eszközök videó alapúvá tétele?
A forgatott tartalomból már sokkal kedvezőbb áron, csupán utómunkával készíthetőek olyan kampányokat támogató videók, melyek növelik ezen kampányok hatékonyságát. Ilyen marketing eszköz lehet többek között a videó alapú Ad Words, social marketing, stb. A videók utóhasznosításával televíziós megjelenések is készíthetőek, például támogatói szpotok, vágóképek élő beszélgetésekhez, stb.

Nézzen meg néhány általunk gyártott videó publikációt és lépjen kapcsolatba munkatársainkkal. Néhány héten belül Ön is élvezheti a videó alapú weboldal és marketing előnyeit..


 

Videó alapú weboldal megrendelés
(Az adatai beérkezését követően telefonon kapcsolatba lépünk Önnel.)

(körzetszám, telefonszám)