Profil

Az Interakció Produkció hozzásegíti üzleti partnereit ahhoz, hogy kihasználják a legújabb és leghatékonyabb mozgóképes trendeket. Olyan megoldásokat kínál, melyekkel cége kiemelkedhet a megnövekedett információmennyiségből.

Az Interakció Produkció a hazai legnagyobb műsorszolgáltatókkal együttműködve fejleszt és gyárt olyan tartalmakat, melyek partnereink számára egyedi megjelenést tesznek lehetővé. Műsoraink, miniprogramjaink segítségével igényeinek megfelelő tematikus környezetben, személyre szabott módon jelenítheti meg termékeit, szolgáltatásait, akár a legnagyobb televíziók főműsoridejében is.

A marketing legújabb trendjére reagálva weboldala és marketingje videó alapúvá tételével növeljük weboldala hatékonyságát és bevétel generáló képességét. A videó nyújtotta előnyök kihasználásában televíziós munkatársaink lesznek segítségükre. A professzionális, webre optimalizált videók pedig garantáltan növelik weboldala hatékonyságát.

A hagyományos televíziós eszközök gyártásában is ügyfeleink partnere vagyunk. Költséghatékonyan készítjük el professzionális reklámszpotjait, támogatói szpotjait vagy akár referenciafilmjét.

Kommunikációs- és médiatapasztalatunk révén tréningjeink segítségével egyéni és csoportos foglalkozásokon növelheti vállalata vagy önmaga kommunikációs hatékonyságát.

Válasszon szolgáltatásaink közül, nézze meg referenciáinkat és lépjen kapcsolatba velünk.