Miniprogram-magazin

A miniprogram-magazinok egyesítik magunkban a miniprogramok és a kereskedelmi félórás magazinműsortok előnyeit a támogatók és a nézők számára egyaránt. A formátum, lehetőséget biztosít televíziós főműsoridőben reklámblokkokon kívüli egész éves napi megjelenésre és folyamatos online jelenlétre (YouTube, Facebook, Twitter, Instagram) az Interakció Produkció partnerei számára. Az inspiráló tartalom, minden esetben szorosan kapcsolódik a támogatók termékeihez és kommunikációs céljaihoz.

A miniprogram-magazinhoz kapcsolódó több partner lehetővé teszi a kampány költséghatékony megvalósítását, az erős keresztpromociót az együttműködő partnerek online felületeinek használatával és a vásárlás közvetlen előmozdítását áruházi akciók révén a főtámogató közreműködésével.

Az alábbiakban az Interakció Produkció által a Viasat3 részére fejlesztett 5 séf – egy hét, egy hűtő című első miniprogram-magazin epizódjait tekinthetik meg, mely főtámogatója a Reál Hungária, támogatói pedig a Bunge Zrt. Vénusz Márkája és a Gallicoop Zrt. voltak.

A miniprogram-magazinok összes epizódját a Referenciák / Hírek a munkáinkról menüpont alatt tekinthetik meg, ahol az egyes sorozatokról további információkat is olvashatnak.