Új időjárás-jelentés formátum a Sony csatornákon

Az időjárás-előrejelzést és a szórakoztatást, a nevettetést egyesíti az Interakció Produkció új formátuma 2018. január 15-től egyszerre mind az öt Sony televízió csatornán, a Viasat3-on, a Viasat6-on, az AXN-en, a Sony Movie Channel-en és a Sony Max-on.

A produkció informatív, könnyen érthető adatokat és igényes szórakoztatást kínál 60 mp-ben. Az időjárási adatokat lényegre törő, rövid, informatív és mégis vicces formában mutatjuk be. Az információkat az aktuális időjáráshoz kapcsolódó humoros stand up jelenettel egészítjük ki, hasonlóan ahhoz, ahogy a nézők is beszélgetnek egymás között az időjárásról.

Az epizódok naponta három alkalommal (2 x főműsoridőben, 1 x délután) jelennek meg mind az öt csatornán, ami havi 450 szpot megjelenést jelent, hasonló elérést produkálva, mint ami az RTL Klub-on vagy a TV2-n történő időjárás szponzorációval érhető el ugyanannyi idő alatt – jelentette ki Serfőző Zsolt a műsor producere.

Az időjárás-jelentés elején, minden nap feltesszük a hetente változó kérdést és humorosan meg is válaszoljuk naponta a másnapra várható időjárás függvényében. Ezt követően bemutatjuk a másnapi várható hőmérsékleti adatokat, illetve jelezzük, hogy milyen valószínűséggel várható csapadék a következő napon. Az adatokat követően a másnap várható időjáráshoz illeszkedő stand-up jelenet kerül adásba, melyben az alábbi két stand up komikus dialógusát láthatjuk minden alkalommal:

Záhonyi-Ábel Dávid: Humorista, mérnök, a Showder Klub, a Comedy Central, a Rádiókabaré fellépője és a KOmédia Humortársulat tagja.

Horváth Gábor: Humorista, bankár, a Showder Klub, a Rádiókabaré fellépője és a KOmédia Humortársulat tagja.