Új epizódokkal ismét az RTL Klub képernyőjén a Stop!

A Suzuki és az OFFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság együttműködésével 2016. után 2017. augusztusában is folytatódik a Stop! című miniprogram az RTL Klub-on az Interakció Produkció gyártásában.

A sorozatban ezúttal a nyári szabadság alatt hosszabb távra induló autósoknak igyekszünk tanácsot adni továbbra is az OBB szakértői, autós és motoros szakemberek, illetve Borsi Gergő autóversenyző közreműködésével.

Hasonlóan az első sorozathoz, arra törekedtünk, hogy izgalmassá tegyük az edukációs tartalmat, ezúttal az ország különböző nyaralóövezeteiből származó látványos képekkel – mondta el a műsor producere Serfőző Zsolt.

Az epizódokból többek között kiderül, hogy milyen technikai újítások lehetnek segítségünkre a sávtartásban monoton vezetés közben, mit tehetünk elalvás ellen egy többórás autópályán történő utazás során, illetve megtudhatjuk azt is, hogyan készítsük fel az autónkat egy-egy hosszabb utazás előtt.

A miniprogramot a nézők 2017. augusztusában követhetik nyomon az RTL Klub műsorán naponta négy alkalommal, többek között főműsoridőben is.

A miniprogramokról további részleteket itt olvashat.