Őszi epizódokkal folytatódik az 5 séf a Viasat3-on

Az 5 séf - egy hét, egy hűtő című miniprogram-magazin 2017. október-december között az őszi epizódokkal folytatódik az Interakció Produkció gyártásában a Viasat3-on. A műsor főtámogatója továbbra is a Reál, míg támogatóként a műsor partnere a Gallicoop, a Bunge és a Bonduelle.

Az 5 séf újabb epizódjaiban továbbra is újabb öt séfet ismerhetnek meg a nézők. A séfek ismét öt napon keresztül főznek abból, amit éppen a hűtőben találnak. A produkció ebben a negyedévben is megjelenik online és print felületeken egyaránt a televíziós sugárzás mellett, de ezúttal mindezt egy Femcafe.hu-n és a Harmonet-en megjelenő kvíz is kiegészíti Karácsonyig, így több alkalommal, több irányból érve el a vásárlókat - jelentette ki Serfőző Zsolt az 5 séf producere. A kvíz jó lehetőséget biztosít a műsor és a termékek egyszerre történő promóciójára, hiszen a kérdések a műsor mellett a támogatók termékeinek tulajdonságaira is fókuszálnak.

Az 5 séf második szezonja utolsó negyedévének epizódjait is minden hétköznap két műsorsávban láthatják a nézők: főműsoridőben és délután egyaránt.

A miniprogram-magazin formátum előnye, hogy magában egyesíti a miniprogram és a kereskedelmi félórás magazinműsorok pozitív tulajdonságait. A miniprogram-magazinról további részleteket itt olvashat.