Filmforgató csapatépítő tréning

Egyedi program, mely egy igen divatos tevékenységen, a filmforgatáson keresztül, professzionális televíziós technikával és szakemberek közreműködésével valósítja meg az ügyfél speciális, összetett céljait. A programban egyszerre jelenik meg az együttműködés, a kapcsolatépítés, a bizalom- és a motiváció fejlesztése a projektmunka során. Fontos szerepet kap a problémamegoldó gondolkodásmód és a kreativitás egyaránt.

A csoportok valós produktumot állítanak elő a reklámfilmek forgatása során, mely egy szokásostól teljesen eltérő terület a számukra, mégis tökéletesen modellezi a mindennapokban fejlesztésre szoruló készségeket. A feladat a projektszerű tervezéstől a forgatásom és a vágáson át a premier vetítés megszervezéséig ível, mely során mindenki megtalálhatja a saját szerepét (rendező, színész, szerkesztő, szkriptelő, stb.)

A résztvevők három csoportban egy-egy reklámfilmet készítenek. A csoportoknak maguknak kell kialakítaniuk a szereposztást (rendező, szerkesztő, színész, hangalámondó, premier vetítés szervezője, stb.) A csoportok maguk tervezik meg a reklámfilmeket, forgatják, veszik fel a hangalámondásokat, választják ki a zenét, illetve vágnak.

A csoportok maguk hozzák meg a szükséges kreatív és szervezési döntéseket, alakítják ki az optimális együttműködést csoporton belül és a csoportok között. Minden csoport önálló professzionális televíziós technikával dolgozik (kamera, mikrofon, monitor, vágó szett, stb.) A csoportok munkáját saját szakemberek segítik (tréner, operatőr, segédoperatőr, vágó) Az egy-, két vagy háromnapos tréninget a premiervetítés zárja, ahol különböző elismeréseket osztunk ki a részvevőknek és a csoportoknak.